Samen leren

Samen spelen

Samen opgroeien

Samen ontwikkelen

We zijn een groep ouders en onze kinderen zitten op het Spectrum. We maken deel uit van verschillende christelijke kerken/geloofsgemeenschappen. We bidden en danken met elkaar omdat we het belangrijk vinden om er ook in gebed voor de school, de leerlingen en hun ouders te zijn.

In de Bijbel staat de volgende tekst (Psalm 91:15): Roep je Mij aan, Ik geef antwoord, in de nood zal Ik bij je zijn. Mail gerust als u vragen hebt of gebedspunten door wilt geven: gebedsgroep@outlook.com! Wij gaan vertrouwelijk met deze informatie om.

De data waarop we samenkomen in 2020-2021 op woensdagmorgen:

• 17 maart 2021
  • 14 april 2021
  • 26 mei 2021
  • 23 juni 2021
  • 7 juli 2021

U bent van harte welkom om mee te bidden, laat dat dan ook weten via gebedsgroep@outlook.com.

We houden rekening met de Covid19-maatregelen en bidden dan in twee- of drietallen.

Ursela Berhitu
Yvonne Geurts